themabalkroemeens

Contact

Oferiţi Firmei noastre increderea Dumneavostră si cereţi oferta prin telefon sau e-mail de la colegii noştri!

Director reprezentanţă:                            
Gabriel Heijboer       Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 
Birou:        
Cristina György-Hangan   Manager Vânzări (Rom., R.Mold.)   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Mihaela Maxieanu   Vânzări (Romania)   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
         
Zoltán Szántó   Manager Vânzări   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Anikó Sápi   Vânzări   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Miklós Tóth   Vânzări   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Anikó Antal   Specialist (protecţia plantelor)   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Gábor Zimán   Logistica, Aprovizionare   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Bernadett Czuczi   Administraţie   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Olga Csáki-Erdős   Administraţie   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Finanţe:        
Anita Oláh-Ambrus    Manager Finanţe/ Manager Birou   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 
Zsófia Németh   Finanţe/ Marketing   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Personalul Tehnic:        
Gergely Biro   Manager Tehnic   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 
Attila Nemeth   Tehnician   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Ferenc Ménesi   Tehnician   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
István Kardos   Tehnician   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Depozit:        
Szabolcs Radics   Magazioner   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 
László Kurunczi   Magazioner   Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

 

 

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677